Möt oss på AQUA NOR 18 – 21 Augusti

Aqua Nor hålls i Trondheim och är en mässa för att presentera utvecklingen inom marin teknik. STT Emtec AB kommer tillsammans med vår partner Volvo Penta Center J. Weiberg Gulliksen AS att visa system för marin avgasrening som uppfyller framtida lagkrav.

Möt oss i monter U-811

 

För ytterligare information kontakta Glenn Berglund

Emissionskalkylator

 

Vi har tagit fram ett enkelt sätt för dig att räkna ut dina utsläpp av avgaser. Du kan även använda kalkylatorn till att se vad våra produkter kan göra för din motors avgasemissioner.

Möt oss på NOR Shipping 2 – 5 Juni

Nor-Shipping är den ledande marina träffpunkten med högkvalitativ utställning för den internationella maritima industrin. STT Emtec AB ställer ut avgasreningssystem för kommande lagkrav i monter B04-30

 

För ytterligare information kontakta Glenn Berglund

STT Emtec förstärker marknadsorganisationen

För att bättre nå ut till framtida och befintliga kunder om våra effektiva avgasreningssystem har nu marknadsorganisationen förstärkts med Antån Andersson. Antån har arbetat med fordon och motorer hela sitt yrkesliv och ser fram emot att skapa nya kontakter för STT Emtecs avgasreningssystem.

Genombrott för STT Emtec AB på den Norska marina marknaden

STT Emtec AB kommer via sin Norska partner, J. Weiberg Gulliksen AS, att leverera avgasreningssystemet SCRmarine till Bastö Fosen AS. Systemen skall installeras på hjälpmotorer på färgan Bastö  III trafikerande leden Moss – Horten.
Färjan är den första av 4 som skall byggas om för att möta det nya internationella kravet IMO Tier III för NOx utsläpp.
”Vi är mycket stolta över att få leverera våra system och hoppas att vi även för kommande ombyggnationer får äran leverera avgsreningssystemen” säger Glenn Berglund på STT Emtec AB.
STT Emtec - med fokus på miljön

STT Emtec bidrar till en renare miljö genom att reducera avgasutsläpp från motorer.

Vi är experter inom emissions och motorteknik som EGR, SCR och partikelfilter.

Vi utvecklar framtida lösningar och system.

 

Introduktionsfilm
© STT Emtec AB, Box 100, 851 02 Sundsvall    Tel 060 64 10 40   info@sttemtec.com
Besöksadress: Kontorsvägen 9, Sundsvall