Produkter
Marin avgasrening
Avgasrening
Motorsystem
Introduktion
Teknisk bakgrund
Länkar
Komponenter
Välkommen att ta en personlig kontakt med oss på STT Emtec
Skriv ut sida

Vårt mål - de bästa högprestandaprodukterna

STT Emtec ökar fordonets konkurrenskraft
STT Emtec Motorsystems mål är att erbjuda biltillverkare, generalagenter och återförsäljare en möjlighet att, på ett säkert sätt, öka sin konkurrenskraft genom att erbjuda ökad motorprestanda och härigenom skapa ett mervärde för slutkunden.

 

Kompetent organisation
Vi har en kompetent organisation med resurser inom elektronik, mekanik, avancerad motorteknologi, motorprovning och projektledning. Strävan att ständigt vidareutveckla motorkoncepten innebär kontinuerliga satsningar på kompetens, material och testutrustning. Denna mångåriga satsning har skapat en organisation där nytänkande och uppfinningsrikedom blivit en företagskultur.

 

Brett produktprogram
STT Emtecs produkter är egenutvecklade baserat på många års erfarenheter av turbosystem och högprestandaprodukter för både standard- och tävlingsfordon. Dessa erfarenheter har överförts till ett unikt produktprogram vilket i dagsläget i huvudsak är fokuserat på Mitsubishis 4WD-fordon.

Vältestade och certifierade produkter
Vi utför långtgående tester under utvecklingen till färdig produkt. Därefter certifieras produkterna av det certifieringsinstitut som är godkänt i mottagarlandet. Försäljning sker i huvudsak till återförsäljare i olika länder som endera monterar STT Emtecs högprestandaprodukter i bilfabrik eller som eftermontage.

© STT Emtec AB, Box 46, 862 02 Njurunda    Tel 060 64 10 40   info@sttemtec.com
Besöksadress: Njurundavägen 16, 862 40 Njurunda